Størrelsesguide

Find dit perfekte fit

At finde sin rigtige bh-størrelse kan være lidt af en udfordring – særligt, når det skal gøres online. Derfor har vi skabt denne guide til dig, så du kan finde den størrelse og det fit, der matcher din krop og dine personlige ønsker til en bh.

Mål din smukke krop

Alle bh’er og alle kroppe er forskellige, og det kan derfor være, at du bruger to forskellige størrelser alt efter, hvilke typer bh’er, du vælger. Se derfor dette som en vejledende guide til at finde den rette bh til dig, så du kan føle dig godt tilpas helt inderst inde.

Mål omkredsen lige under dit bryst og omkredsen på dit bryst. Omkredsen på brystet bestemmer skålstørrelsen, mens omkredsen under brystet bestemmer om du fx bruger str. 75, 80 eller 85.

Vi foreslår disse størrelser, hvis dine mål er følgende:

 

Omkreds under brystet

 

63-67 cm

68-72 cm

73-77 cm

78-82 cm

83-87 cm

Str.

65

70

75

80

85

Skålstørrelse

Omkreds på brystet

A

77-79 cm

82-84 cm

87-89 cm

92-94 cm

97-99 cm

B

79-81 cm

84-86 cm

89-91 cm

94-96 cm

99-101 cm

C

81-83 cm

86-88 cm

91-93 cm

96-98 cm

101-103 cm

D

83-85 cm

88-90 cm

93-95 cm

98-100 cm

102-105 cm

E

85-87 cm

90-92 cm

95-97 cm

100-102 cm

105-107 cm

F

87-89 cm

92-94 cm

97-99 cm

102-104 cm

107-109 cm

 

Måler du fx 81 cm under brystet og 99 cm på brystet, anbefaler vi str. 80D.

 

Passer bh’en ikke perfekt?

Hvis din bh sidder for stramt under brystet, kan du prøve at gå en størrelse op i omkreds og en størrelse ned i skålen. Føler du fx, at en str. 80D strammer under brystet, kan du prøve med en str. 85C.

Hvis din bh sidder for løs under brystet, kan du prøve at gå en størrelse ned i omkreds og en størrelse op i skålen. Føler du fx, at en str. 90B sidder for løst, kan du prøve med en str. 85C.

Hvilken model skal jeg vælge?

En bh bør støtte og følge dine naturlige former, så den føles behagelig og gør dig tilpas i din krop. Helt ideelt bør det føles, som har du intet på, og det er derfor vigtigt at finde lige netop den bh-type og -størrelse, der passer til dine behov og ønsker. Når du har fundet frem til den størrelse, der passer til dig i skemaet ovenfor, er det tid til at vælge, hvilken type bh, der er det rigtige match – eller matches for dig. For det kan være godt at have noget at skifte imellem alt efter humør, occasion og tøj.

Når du er på jagt efter en bh uden bøjle

Med vattering

Zoey er til dig, der ønsker en bh uden bøjle, men som stadig giver god støtte. Det brede rygbånd sikrer nemlig god støtte til brystet, som samtidig er meget behagelig at have på. Zoey er prydet med en flot blonde ved kavalergangen, og som fortsætter op ad stropperne.

Nicole er til dig, der ønsker en blonde-bh uden bøjle og kun meget lidt vattering. Det er den komfortable, hvor du samtidig får masser af blonder. Det brede blondestykke under brystet hjælper til den nødvendige støtte uden at give et decideret løft.

Tanya top er til dig, der ønsker en superbehagelig bh uden bøjle, men som stadig giver et løft. Tanya top har en elegant blonde på og under brystet, som giver et elegant og feminint udtryk. Den er uden lukketøj bagpå, hvor du i stedet får en blød elastikbånd hele vejen rundt. Den smukke bryderyg gør den samtidig perfekt til overdele med smalt rygstykke.

Uden vattering

Tanya bralette er til dig, der ønsker en elegant blonde-bh uden bøjle og med udtagelige skåle, hvor du stadig får en fin støtte.

Cotton soft er til dig, der ønsker komfort, støtte og et let løft på den superbløde måde. Cotton soft er uden bøjle eller strammende syninger, og er derfor superbehagelig at have på. Med det bløde elastikbånd under brystet og diskrete fishbone i siderne, er du samtidig sikret en god og behagelig støtte, hvor brystet bliver samlet på en elegant måde.

Når du er på jagt efter en bh med bøjle

Med vattering

Rose er til dig, der ønsker et lille løft med formstøbte skåle uden fyld. Rose er en elegant bh med den fineste blonde, som giver et smukt og feminint udtryk. Det brede rygbånd sikrer samtidig god støtte til barmen, og er derfor god til både mindre og større bryster.

Leia er til dig, der ønsker en smuk blonde, der ligger sig glat på brystet og op ad stropperne, så du nemt kan have en stram bluse på uden, blonden bliver for tydelig igennem. Det brede rygbånd sikrer en god pasform og støtte hele vejen rundt om brystet, mens fishbone i siderne hjælper til med at samle brystet på en elegant måde.

Dorrit fill er til dig, der ønsker en vatteret bh med bøjle og formstøbt fuldskål. Med sine fine detaljer i blonde og jacquard, og ikke mindst picot-kant på stropperne, får du et flot og delikat udtryk. Dorrit fill giver især god støtte til større bryster.

Tanya fill er til dig, der ønsker en elegant bh med bøjle og formstøbt skål i fuld blonde. Tanya fill er nemlig dækket med blonder på hele brystet, op ad stropperne og hele vejen rundt, som giver et smukt og feminint udtryk. Tanya fill giver god støtte også til større bryster.

Mary er til dig, der ønsker en simpel og god basis-bh med bøjle og vatterede skåle. Mary er en god starter-bh, men også ideal til voksne kvinder, der ønsker en neutral bh. De glatte og sømfri skåle gør den næsten usynlig under tøj og T-shirts.

Body Touch er til dig, der ønsker en basis-bh i et enkelt design med bøjle og en let vattering. Body Touch har en blød og åndbar skål, som former sig flot efter brystet og sikrer en rigtig god støtte. Det glatte tekstil gør den ideal til dig, der ønsker en bh, der ikke kan ses under tøjet.

Uden vattering

Dorrit er til dig, der ønsker en bh med bøjle uden vattering. Med smukke blondedetaljer og jacquard får du et smukt og delikat udtryk. Dorrit er en fuldskål og dermed især god til en større barm.

Tanya er til dig, der ønsker en smuk bøjle-bh uden fyld eller formstøbte skåle. Tanya giver dig hold og støtte uden volumen, og pryder dig med en elegant blonde øverst og mellem brystet.

Sandy er til dig, der ønsker lidt mere dekadence og detaljer. Den er med bøjle og giver derfor god støtte, men er uden vattering, som gør, at den smukke blonde lægger sig helt smukt op ad brystet. Sløjfen mellem brysterne giver et ekstra feminint udtryk, men kan også nemt fjernes.

Laura er til dig, der ønsker en smuk og elegant bh med bøjle og uden vattering. Blonden, der går højt op ad brystet er ikke bare smukt og elegant, men giver samtidig også støtte til brystet.