Ombytning og returnering

GRATIS OMBYTNING

Ønsker du at ombytte en eller flere varer, skal du kontakte os senest 14 dage efter, du har modtaget din ordre, inden du sender dem retur til os. Når vi har modtaget din besked, får du tilsendt en rabatkode, som udløser gratis fragt. På den måde kan du lave en ny ordre med den korrekte størrelse. Når vi har modtaget den vare, du vil ombytte, behandler vi din returnering uden returfragt.
Ved ombytning betaler vi for returfragten af de varer, der skal ombyttes.

Ombytning i 3 enkle trin:
- Kontakt os angående ombytning på info@missya.dk eller her.
- Du laver en ny ordre med de styles du ønsker i stedet for.
- Vi sender pengene retur for de ombyttede varer, så snart de lander hos os. 

RETURNERING

Returnering koster 39 kr. hvis du benytter vores pakkelabel. Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at returnere dit køb. Meddelelsen skal gives som mail til info@missya.dk senest 14 dage efter modtagelse.
Du skal afholde udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.


Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage. Ved for sen returnering gives pengene ikke tilbage.

Du er ansvarlig for pakken indtil den er kvitteret som modtaget på vores lager.
Alle ordrer modtaget mellem d. 19/11-23 og 23/12-23 kan ombyttes frem til og med d. 8/1-24. Dvs. vi skal modtage meddelelse om ombytningen senest d. 8/1, hvis du ønsker at bytte til en anden vare.

 

Uafhentede pakker

Hvis du undlader at hente en pakke i pakkeshop og denne sendes retur til os, skal du betale de reelle omkostninger, som fragtfirmaet pålægger os for returforsendelsen. Hvis du ønsker pakken genfremsendt, skal du betale en eventuel ny leveringsomkostning.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Du har 14 dages fortrydelsesret, som starter den dag du modtager pakken.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb

VARENS STAND, NÅR DU SENDER DEN

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur afhængig af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

FRAGT- OG EKSPEDITIONSGEBYR

I Danmark gælder følgende: Alle køb over 500,- kr. er med gratis fragt. For ordrer under 500,- kroner pålægges et fragtgebyr på 49,- kr. for levering til en pakkeshop eller 59,- kr. for levering med omdeling. Der er ingen skjulte ekspeditionsgebyrer.

Bemærk, at vi i øjeblikket ikke leverer til udlandet.

Hvem er vi – og hvordan kan du kontakte os

Missya A/S
Kongensgade 20, 2. sal
5000 Odense
Danmark
Tel: +45 9610 0020
info@missya.dk
CVR: 27 47 79 17

 

Standardfortrydelsesformular

Link til formular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende) 

 

Til:

Blue Water Shipping A/S
Att.: Missya Online
Emil Neckelmanns Vej 20
DK-5220 Odense SØ
info@missya.dk

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _____________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)